Info


Tanssikurssit
Tanssikurssitoiminta on ympäri vuoden kestävä ja se jaksottuu seuraavasti:
Kevätkausi: tammikuu-huhtikuu
Kesäkausi: toukokuu-elokuu
Syyskausi: syyskuu-joulukuu
Esitteet kursseista ilmestyvät kullekin kaudelle erikseen.


Hinnat ja maksuvälineet
Tanssikurssien perushinnat: 1h 12€, 2h 20€ 3h 24€
Kanta-asiakashinnat ovat: 1h 10€, 2h 18€ 3h 22€
Erikoiskurssit: perushinta 3h 32€/hlö ja kanta-asiakashinta 3h 30€/hlö

Maksuvälineenä käy käteinen raha ja pankkikortti sekä Luottokunnan virikeseteli ja Kuntosetelit. Myös Smartum-saldo käy maksuvälineenä, sekä sporttipassi ja vielä mielellään ennakkomaksuna siten, että oppilas tuo kuitin maksusta tullessaan kurssille.
Huom! Liikunta- ja kulttuurisetelit ovat henkilökohtainen etu, joten niillä voit maksaa vain oman kurssimaksusi.


Kanta-asiakkuus
Voit liittyä kanta-asiakkaaksi, milloin haluat, joko kurssien yhteydessä tai lähettämälla tietosi sähköpostilla tai tekstiviestillä. Liittyminen on maksutonta. Kanta-asiakkaana saat kestoetua kurssihinnoista. Tiedot, jotka tarvitaan ovat nimi, osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero. Tietojesi kirjaamisen jälkeen saat itsellesi henkilökohtaisen kanta-asiakaskortin ja asiakasnumeron.
Sp: maija@tanssiajaterapiaa.com tai p. 050 529 1380


Parinvaihto
Tanssikursseilla on kiertävä parinvaihto, joten sinne voit hyvin tulla myös ilman paria.


Ilmoittautuminen
Tanssikursseille ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Poikkeuksena ovat ainoastaan ekstrakurssit, joille ilmoittaudutaan kotisivuillani www.tanssiajaterapiaa.com kohdassa ilmoittautuminen. Huomioithan, että voit ilmoittautua yksin tai parin kanssa, molemmille on oma kohtansa sivulla. Muistathan valita valikosta ensin kurssi mille ilmoittaudut, sillä jos kurssia ei ole valittu, nimet eivät kirjaudu kyseisen tanssikurssin ilmoittautumislistaan, etkä saa silloin myöskään vahvistusta osallistumisesta.


Kurssipaikat
Tiistai- ja torstaikurssit   
Kevät- ja syyskausi
Karjalatalo
Käpylänkuja 1
00610 Helsinki
 
Tiistai- ja torstaikurssit    
Kesäkausi
Hki-Pavi
Honkanummentie 6
01260 Vantaa
 
Keskiviikkokurssit    
Syyskausi
Nuorela
Keiturintie 56
16510 Luhtikylä
 
Perjantaikurssit    
Puistokulma
Talkootie 4
01350 Vantaa
 


Videointi
Tanssikursseilla on ehdoton videointi ja valokuvauskielto opetuksen ja kurssimateriaalin osalta. Myöskään muistiinpanojen tekeminen kursseilla ei ole suotavaa.


Opetustasot
Alkeet: kyseisen tanssin perusteita ja alkeiskuvioita aloittelijoille
Alkeisjatko: helppoja alkeis-jatkokuvioita ja vientitekniikkaa
Jatko 1 jatkokuvioita perusasiat osaaville, tanssillisuutta
Jatko 2: jatkokuvioita, tekniikkaa, haastetta lisätään vähitellen
Jatko 3: haasteellisia kuvioita, vientitekniikkaa

Tiistai- ja Keskiviikkokursseilla opetus alkaa alkeista, mutta torstait ovat jatkoiltoja, jolloin opetus alkaa alkeisjatkotasosta ja etenee illan aikana haastavampaan opetussisältöön. Torstaikursseille tulijoiden toivotaan osaavan hyvin perusjutut kyseisestä lajista.


Tanssikurssivarustus
Pukeutuminen tanssikursseille on vapaamuotoista.
Useimmat kurssilaiset ovat tavallisissa vaatteissa, joissa on hyvä liikkua. Suosin kerrospukeutumista. Tanssiessa tulee lämmin ja tauoilla voi olla hyvä olla jotain pitkähihaista lämmikkeeksi.

Tanssikengät tulisi olla hyvät jalkaan. Liian liukas tai liian tahmea kenkä on hankala. Kenkävalinta on jokaiselle henkilökohtainen, mutta valtaosa kurssilaisista käyttää joko tanssilenkkareita, tanssitossuja, nahkakenkää tai jotain muuta tanssikäyttöön tarkoitettua jalkinetta. Korkkareiden ystäville haluan kertoa, että niitä vähemmän enää kursseilla näkee, epäkäytännöllisyytensä vuoksi, mutta tansseissa vielä monet naiset käyttää korkokenkää.
Kenkää ei kannata ostaa, ennenkuin kokeilee miltä tanssi alkaa tuntumaan ja hankkii sitten kengät kun tietää minkälainen kenkä toimii. Tanssikenkiin investointi on hyvä asia, sillä jalat ovat tanssiessa ajoittain kovilla. Hinnat ovat n. 60-100€


Yksityistunnit
Tällä hetkellä ei yksityistunnit mahdu ohjelmaani.
Tervetuloa kursseille :)